Εξειδικευμένη ασφάλεια για λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές

Home / Εξειδικευμένη ασφάλεια για λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές
  Jul 28, 2022

      

Εξειδικευμένη ασφάλεια για λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές

 

Οι καιροί αλλάζουν και το Doctorkids προκειμένου να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της εποχής σε συνεργασία με την “Ιάσων ΑΕ” και αξιόπιστη Ελληνική ασφαλιστική εταιρία  παρέχουν ασφαλιστικό πακέτο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ειδικούς θεραπευτές (Λογοθεραπευτές & Εργοθεραπευτές). 

Όπως στο εξωτερικό έτσι και στην Ελλάδα πλέον μπορείτε να ασφαλίσετε το γραφείο σας και τις υπηρεσίες σας με ένα πολύ μικρό αντίτιμο το οποίο θα σας ασφαλίσει και θα σας παρέχει την αναγκαία προστασία που χρειάζεται κάθε θεραπευτής κατά την παροχή των υπηρεσιών του.

 

Ακόμη, οι επαγγελματίες πληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο το ασφάλιστρο θα εντάσσονται τελείως δωρεάν στην σελίδα γονέων https://doctorkids.gr/el & στην εφαρμογή γονέων για κινητά & συσκευές download_app. 

 

Σχετικά με την υπηρεσία ασφάλισης (παροχές & κόστος) θα σας καλέσει ασφαλιστής για να σας ενημερώσει αναλυτικά.

 

Αν θέλετε να σας καλέσει εξειδικευμένος ασφαλιστής για δωρεάν ενημέρωση θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ:  https://doctorkids.gr/el/be-partner. 

 

Are you a specialist and want to become a member of Dr Kids big team? Fill out the form and register.

Contact
Doctor Kids
Mail : info@doctorkids.gr
Social Media
Introduction
In doctor kids, our goal is to be a reliable ally for parents in their struggle to raise their children. We want to help them identify any possible children's difficulties from an early age and lead them to an early intervention for the deviations to be eliminated.