Δωρεάν Ανίχνευση Δυσκολιών Ανάπτυξης Παιδιών

Ο πιο πλήρης κατάλογος γιατρών και θεραπευτών αποκλειστικά για παιδιά

Λέξεις-κλειδιά
Επιλέξτε πόλη
Επιλέξτε Κατηγορία

Doctor Kids

To Doctor Kids παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να επιλέξετε τον καλύτερο ειδικό ή υπηρεσία για το παιδί σας. Ακόμη σας παρέχει δωρεάν ένα αξιόπιστο εργαλείο ανίχνευσης δυσκολιών ανάπτυξης του παιδιού σας.

#1

Οδηγός Γονέων

Με βάση την αξιοπιστία στις αξιολογήσεις και την επιστημονικότητά. Η εφαρμογή ανίχνευσης δυσκολιών για γονείς σχεδιάστηκε με βάση τα παγκόσμια διαγνωστικά κριτήρια.

Mr. Blue

Το πρώτο εργαλείο γονέων για την ανίχνευση δυσκολιών ανάπτυξης στα παιδιά. Αποκλειστικά σχεδιασμένο για γονείς.

Αξιολόγηση ειδικών

Σύστημα αξιολόγησης ειδικών από τους χρήστες. Προσωπική ενημέρωση των επαγγελματιών για να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους

Δωρεάν εφαρμογή για κινητά που απευθύνεται σε γονείς

Mr.Blue Developmental Skills

Ο Mr.Blue Developmental Skills είναι μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους γονείς να εντοπίζουν τυχόν δυσκολίες που αφορούν στις πιο συχνές διαταραχές. Είναι σχεδιασμένη ώστε οι γονείς πολύ εύκολα να απαντούν σε δέκα απλές ερωτήσεις χωρίς περίπλοκους όρους. Το αποτέλεσμα των απαντήσεών τους μορφοποιείται σε ένα γράφημα .Ο Mr.blue απαντάει στο καθημερινό ερώτημα των γονέων αντιμετωπίζει το παιδί μου δυσκολίες που πρέπει να διερευνήσω; Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από android κινητά από το παρακάτω link.

Download Android Application

Προτεινόμενοι Ειδικοί

Nous Athlisi

Μαρτυρίες

Τι λέει ο κόσμος για εμάς

Πέτρος, Νάουσα Μάιος 2020

Η δυνατότητα που δίνεται στους γονείς να ανεβάζουν άρθρα και  εμπειρίες βοηθάνε όλους τους χρήστες να απαντήσουν και σε δικά τους  ερωτήματα.

Βασιλική,Αθήνα Μάιος 2020

Όντας μητέρα 2 παιδιών, βρήκα πολύ ενδιαφέρον το blog του site. Με  θέματα που απασχολούν καθημερινά κάθε γονιό. Η δε μηχανή αναζήτησης ειδικών για τα παιδιά πολύ χρήσιμη και ουσιαστική στις μέρες μας!

Γιάννης, Κατερίνη,Ιανουάριος 2020

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που υπάρχει μια ιστοσελίδα αποκλειστικά  για γονείς. Εργαλείο αναζήτησης, ανίχνευσης δυσκολιών και φόρμα  γονέων.

Είστε ειδικός και θέλετε να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας του Dr Kids;Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε την εγγραφή σας.

Επικοινωνία
Doctor Kids
Mail : info@doctorkids.gr
Social Media
Εισαγωγή
Στο doctor kids στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν αξιόπιστο σύμμαχο του γονέα στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής του παιδιού του. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να εντοπίσει πιθανές δυσκολίες του παιδιού απο μικρή ηλικία και να τον οδηγήσουμε στην πρώιμη παρέμβαση ώστε να εξαλειφθούν οι αποκλίσεις.