Σχετικά

Αρχική / Σχετικά

Στο doctor kids στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν αξιόπιστο σύμμαχο του γονέα στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής του παιδιού του. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να εντοπίσει πιθανές δυσκολίες του παιδιού  απο μικρή ηλικία και να τον οδηγήσουμε στην πρώιμη παρέμβαση ώστε να  εξαλειφθούν οι αποκλίσεις.

Το δίκτυο ειδικών του doctor kids αποτελείται απο ειδικούς που θα θέλαμε και για τα παιδιά μας. Στην σελίδα μας ειδικοί με παρατεταμένες χαμηλές βαθμολογίες αφαιρούνται και δεν συνεχίζουμε να τους προτείνουμε.

Όραμά μας είναι οι γονείς να βρίσκουν αξιόλογους ειδικούς και δομές για τα παιδια τους. Θέλουμε να συνεισφέρουμε  στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μας μέσα απο την ειλικρινή μας σχέση με τους γονείς και τους ειδικούς. Για να το πετύχουμε αυτό οι γονείς έχουν στα χέρια τους εργαλεία όπως :

  • εργαλείο ανίχνευσης δυσκολιών,
  • παιδιατρικό χάρτη γονέων,
  • αναζήτηση αξιόπιστων ειδικών,
  • φόρμα για να γράφουν την δική τους εμπειρία και μοναδική γνώση που διαθέτουν στο μεγάλωμα ενός παιδιού.

Είστε ειδικός και θέλετε να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας του Dr Kids;Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε την εγγραφή σας.

Επικοινωνία
Doctor Kids
Mail : info@doctorkids.gr
Social Media
Εισαγωγή
Στο doctor kids στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν αξιόπιστο σύμμαχο του γονέα στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής του παιδιού του. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να εντοπίσει πιθανές δυσκολίες του παιδιού απο μικρή ηλικία και να τον οδηγήσουμε στην πρώιμη παρέμβαση ώστε να εξαλειφθούν οι αποκλίσεις.