Εξειδικευμένη ασφάλεια για λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές

Αρχική / Εξειδικευμένη ασφάλεια για λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές
  Ιουλ 28, 2022

      

Εξειδικευμένη ασφάλεια για λογοθεραπευτές και εργοθεραπευτές

 

Οι καιροί αλλάζουν και το Doctorkids προκειμένου να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της εποχής σε συνεργασία με την “Ιάσων ΑΕ” και αξιόπιστη Ελληνική ασφαλιστική εταιρία  παρέχουν ασφαλιστικό πακέτο το οποίο απευθύνεται αποκλειστικά σε ειδικούς θεραπευτές (Λογοθεραπευτές & Εργοθεραπευτές). 

Όπως στο εξωτερικό έτσι και στην Ελλάδα πλέον μπορείτε να ασφαλίσετε το γραφείο σας και τις υπηρεσίες σας με ένα πολύ μικρό αντίτιμο το οποίο θα σας ασφαλίσει και θα σας παρέχει την αναγκαία προστασία που χρειάζεται κάθε θεραπευτής κατά την παροχή των υπηρεσιών του.

 

Ακόμη, οι επαγγελματίες πληρώνοντας αποκλειστικά και μόνο το ασφάλιστρο θα εντάσσονται τελείως δωρεάν στην σελίδα γονέων https://doctorkids.gr/el & στην εφαρμογή γονέων για κινητά & συσκευές download_app. 

 

Σχετικά με την υπηρεσία ασφάλισης (παροχές & κόστος) θα σας καλέσει ασφαλιστής για να σας ενημερώσει αναλυτικά.

 

Αν θέλετε να σας καλέσει εξειδικευμένος ασφαλιστής για δωρεάν ενημέρωση θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ:  https://doctorkids.gr/el/be-partner. 

 

Είστε ειδικός και θέλετε να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας του Dr Kids;Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε την εγγραφή σας.

Επικοινωνία
Doctor Kids
Mail : info@doctorkids.gr
Social Media
Εισαγωγή
Στο doctor kids στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν αξιόπιστο σύμμαχο του γονέα στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής του παιδιού του. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να εντοπίσει πιθανές δυσκολίες του παιδιού απο μικρή ηλικία και να τον οδηγήσουμε στην πρώιμη παρέμβαση ώστε να εξαλειφθούν οι αποκλίσεις.