Το Doctorkids κέρδισε την 1η θέση του Διαγωνισμού Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Αρχική / Το Doctorkids κέρδισε την 1η θέση του Διαγωνισμού Καινοτομίας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας
  Ιαν 16, 2024

 

Την πρώτη θέση στον Α’ διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κέρδισε η πλατφόρμα doctorkids.gr με την Εφαρμογή Ανίχνευσης Δυσκολιών Ανάπτυξης mr. Blue Developmental Skills.

 

Την εφαρμογή δημιούργησε ο Γιάννης Κυβρακίδης Λογοθεραπευτής MSc ο οποίος είναι ένας εκ των επιστημονικών υπευθύνων των κέντρων ειδικών θεραπειών “Νους και Λόγος” στην Θεσσαλονίκη και τα Σέρβια Κοζάνης ενώ είναι και ο ιδρυτής της "Ακαδημίας Θεραπευτικής Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης Νους Λόγος και Άθληση" που από το 2015 αποτελεί την πρώτη Ακαδημία στην Ελλάδα που ασχολείται με την Θεραπεία παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές (όπως ο αυτισμός) μέσω της καλαθοσφαίρισης. Οι γονείς μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας doctorkids και της εφαρμογής mr. Βlue Developmental Skills, (την οποία μπορούν να κάνουν δωρεάν λήψη οι γονείς σε όλες τις συσκευές android), μπορούν να εντοπίσουν πιθανές δυσκολίες ανάπτυξης στα παιδιά τους, να εντοπίσουν θεραπευτές και γιατρούς αποκλειστικά για παιδιά και μόνο σε κοντινή ακτίνα έως 20 χιλιόμετρα από το σπίτι τους ενώ έχουν πλήθος άλλων δυνατοτήτων όπως να διαβάσουν άρθρα, να παρακολουθήσουν επιστημονικά ντοκιμαντέρ κ.α.

 

Οι γονείς μπορούν να κάνουν δωρεάν λήψη της εφαρμογής εδώ: https://doctorkids.gr/el/page/download_app

 

 

Είστε ειδικός και θέλετε να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας του Dr Kids;Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε την εγγραφή σας.

Επικοινωνία
Doctor Kids
Mail : info@doctorkids.gr
Social Media
Εισαγωγή
Στο doctor kids στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν αξιόπιστο σύμμαχο του γονέα στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής του παιδιού του. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να εντοπίσει πιθανές δυσκολίες του παιδιού απο μικρή ηλικία και να τον οδηγήσουμε στην πρώιμη παρέμβαση ώστε να εξαλειφθούν οι αποκλίσεις.