Καταστροφή στον χώρο αναψυχής του ειδικού σχολείου Κορίνθου

Αρχική / Καταστροφή στον χώρο αναψυχής του ειδικού σχολείου Κορίνθου
  Ιουλ 22, 2020

Καταστροφή στον χώρο αναψυχής του ειδικού σχολείου Κορίνθου

 


 

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάει ολόκληρος ο πλανήτης εν μέσω της πανδημίας πολλά περιστατικά βίας και βανδαλισμού αφήνονται στην άκρη. Ένα τέτοιο περιστατικό ήταν και ο βανδαλισμός της παιδικής χαράς του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κορίνθου.

 

Άγνωστοι κατέστρεψαν τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναψυχής όπως επίσης έβαψαν και τους τοίχους του σχολείου! Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες οι άγνωστοι κατέστρεψαν τον χώρο και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι πρόκειται για φθορές από κακή χρήση.

 

Δυστυχώς αυτό το γεγονός δεν είναι μεμονωμένο και ευτυχώς έγινε γνωστό. Πολλά αν όχι όλα τα σχολεία της χώρας γίνονται καθημερινά στόχος για να εκφράσουμε τον θύμο μας. Παιδιά κάθε ηλικίας και ενήλικα άτομα καθημερινά εισβάλουν στα σχολεία και καταστρέφουν τους χώρους. Το σχολείο κάθε γειτονιάς πρέπει να είναι ''ιερός τόπος'' για τους νέους αυτής της χώρας. Πρέπει να σεβόμαστε τον χώρο που μας μεγαλώνει και μας μεγάλωσε, τον χώρο που μας έμαθε να διαβάζουμε, να γράφουμε και να παίζουμε.

 

Πολύ περισσότερο πρέπει να σεβόμαστε τα Ειδικά σχολεία τα οποία βοηθούνε καθημερινά παιδιά με ιδιαιτερότητες να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους! Η καταστροφή τέτοιων χώρων στερεί την χαρά από παιδιά που την έχουν πραγματικά ανάγκη. Ας ελπίσουμε να είναι το τελευταίο συμβάν και να μπορέσει η πολιτεία άμεσα να αποκαταστήσει τις ζημιές.

 

Η ομάδα του Doctor Kids

 

 

Φωτογραφίες:

 

  

  

  

    

Είστε ειδικός και θέλετε να γίνετε μέλος της μεγάλης ομάδας του Dr Kids;Συμπληρώστε τη φόρμα και κάντε την εγγραφή σας.

Επικοινωνία
Doctor Kids
Mail : info@doctorkids.gr
Social Media
Εισαγωγή
Στο doctor kids στόχος μας είναι να αποτελέσουμε έναν αξιόπιστο σύμμαχο του γονέα στον δύσκολο αγώνα της ανατροφής του παιδιού του. Θέλουμε να τον βοηθήσουμε να εντοπίσει πιθανές δυσκολίες του παιδιού απο μικρή ηλικία και να τον οδηγήσουμε στην πρώιμη παρέμβαση ώστε να εξαλειφθούν οι αποκλίσεις.